Chceme mír

Chceme mír

Anotace: ...

Zmizel už navždy klidný den
a válka pokryla naši zem.

Teď bratři mezi sebou válčí,
v slzách a krvi svá těla zmáčí.

Mladí chlapci drží zbraně,
ďábel vybírá si daně.

Padají na zem mladá těla,
stále jsou slyšet rány z děla.

Lidé se bojí, mají hlad,
všechny je týrá zimní chlad.

Malé děti ztrácí tátu,
smutně spinkají v hnusném blátu.

Alespoň kvůli nim, podejte si ruce k smíru,
vždyť všichni přece chceme, žít zase šťastně v míru.
Autor Afroditi, 02.09.2007
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí