Hluboký cit

Hluboký cit

Anotace: Toto je báseň kterou jsem napsal človeku, kterého miluji z celého svého srdce a jsem mu oddán tělem i duší, nevím však jak všechno dopadne...

Omámila jsi mne svou krásou a mocí,
nyní na tebe myslím dnem i nocí.

Jsi krásná tělem a především svou duší,
máš mnoho výrazů, podob, ale vše ti moc sluší.

Miluji tvou přítomnost, když se ti mohu dívat do očí,
tvou vůni, doteky rukou, eleganci, hlava se z toho točí.

Chtěl bych tě na svou hruď přivinout, lehkými doteky hýčkat,
jak kotě bys vrněla, předla, již nemohu se tvé vášně dočkat.
Autor Lvicek, 02.09.2007
Přečteno 712x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí