déšť

déšť

Anotace: podívej,kapky se koulí,chladí ti bouli co na duši máš....

Pršelo a mě se nechtělo nikam jít
abych nezmokla
Otevřela jsem dveře
a kapky mi stékaly po vlasech,
po těle
Nejdříve jsem chtěla zavřít,
ale pak se mi zdálo
jako kdybych se s deštěm znovu probudila
Stála jsem v dešti
a přála si aby mi smyl z duše prach
Autor laura3, 02.09.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrý pocit! Jo, tak nějak to někdy je...

02.09.2007 23:59:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí