Vypni mě...

Vypni mě...

Anotace: a nestartuj

stiskni
tlačítko
a nápisem
RESTART
snad
objeví se
city
nemyslím
jen mě
vymažeš
postele
rozdělené
zůstanou
jen zloba
jsem
prokletá
už je
tma
porucha
ERROR
láska
ke dopitá
není
na další
připoj mě
k satelitu
neznám
lidského
citu
digitální
hodiny
odbíjejí
tak jsi
mě zrušil
spínačem
DELETE
vím co je
je to
rozbité
svazek
přetržených
kabelů
přerušené
obvody
jsem
to já
pro tebe
ledová
mašina
bez
touhy
...k vypínači do polohy READY
....nemáš oprávnění
Autor Jats, 03.09.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí