Stromeček

Stromeček

Anotace: Nikdo by neměl být ochuzen o Vánoce, zvláště děti a stále je jich tolik, co šťastné Vánoce nikdy neprožily

STROMEČEK

Vánoční stromeček v pokoji stál,
chlapeček plakal opodál
Slzy se kutálí z pomněnkových očí,
celý svět dokola i s ním se točí

Chtěl hasičské auto
a zachránit les,
u boudy štěkal zatoulaný pes

Autíčko nedostal,
pes štěkal dál,
byl to kus života,
co kdosi mu vzal

Dětství ,
co ztrácelo se v nedohlednu,
ukrutná zima byla i v lednu
Sníh požár uhasil,
vítr se ztišil,
stromeček v pokoji toho dne se zrušil
Autor Véjinka, 03.09.2007
Přečteno 884x
Tipy 1
Poslední tipující: HANINECKA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

je to docela dobra basnicka

21.10.2007 09:55:00 | HANINECKA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí