Krásy světa

Krásy světa

Anotace: vyjádřeníčko...

Duše poletující ve svitu zapadajícího slunce
Kapky deště bloudící tmavými ulicemi
Paprsky částečně prosvětlující mokré listí stromů
Kousek citu ukrojený ze žhavé časti srdce
Nepomůže ti sepneš-li jen ruce
Pojďme se procházet stíny tužeb
Nebuďme prchliví zkusme využít jejich služeb
Odrazu štěstí v oku zamilovaného
Co je mi na tom tak povědomého?
Autor Sebastian_13, 16.05.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí