Nedobrovolně na tripu

Nedobrovolně na tripu

Anotace: tohle je přibližný popis toho, co se dělo, když si táta poplet prášky na alergii s prošlým práškem na spaní, kt. by uspal i slona... přišla jsem si jak kdyby mě kopl kůň - nebyla to příjemná zkušenost..

Neměl to být prášek proti alergii?
Doufám, že tohle svinstvo nezabíjí!

Ty jsi si to vlastně vzal taky,
proto máme oči jako tenisáky...

Podlaha se mi kývá pod nohama
v hlavě mi zbyla leda sláma
snažím se to nějak překonat,
tak jdu s kámoškou chatovat.

Ale z klávesnice se stala hora,
která ukrývá podlého tvora
mezerník mi chce přerazit ruku,
tak ho zoufale sešitem tluču.

Proč ta písmenka nejdou číst?
Jak se mi může jazyk takhle plíst?
Na monitoru 3D barev vír
a tupá bolest obsadila týl.

Nemám zdání o čem jsme se bavili
informace se ztratí za chvíli
hlasům už vůbec nerozumím
tak už jen tak s prominutím čumím.

A když halucinace konečně zmizí
zbude tu bolest - jasná a ryzí
aspoň ale dobře vím,
že drogy nikdy nezkusím!
Autor Meiv, 03.09.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to teda vzala:-p

03.09.2007 20:28:00 | Meiv

Slon v porcelánu pod drogou na netu, chi. Ale vážně,
vzala jsi si ponaučení...

03.09.2007 20:03:00 | Bíša

dost drsný, no...

03.09.2007 16:18:00 | Ágnes

jo vlastní zkušenost dva dny stará :-p

03.09.2007 16:03:00 | Meiv

vlastní zkušenost?

03.09.2007 15:58:00 | Modrý Adept

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí