Koťátko plno hněvu

Koťátko plno hněvu

Anotace: ...

Co jiného je láska, než krev,
která po tváři stéká děvce?
A ona? Oko za oko oplatí ten hněv,
zub za zub. S klidným srdce, lehce…

A dále hřeší. Však… je to hřích?
Nejsou to jen ctnosti ušlechtilé Soni?
To ona se utápí v útrapách svých,
ale když to maso, ta kůže tak krásně voní…

Prosím, nesoudit, co je mimo dobro i zlo,
nemoralizovat po vzoru všech tyranů!
Vždyť to koťátko jen své mléko slízlo
a teď má čekat, ubožák, na ránu?

Co spíše smetanu?
Autor Žiťa, 03.09.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí