Pohledem našince

Pohledem našince

Anotace: ........

Jak se bránit seriálům?
Vršte na ně samou chválu
vyhraďte si ty dny v týdnu
kdy se dá co nejvíc stihnút

Jestli se brzy něco nezmění
on bude nucen hledat řešení
odstěhovat se mimo tuto zemi
vybrat si dobře mezi těmi všemi

mluvícími jazykem jež je mu zcela cizí
to potom rozhořčení ze seriálů zmizí
ač budou možná též však třeba v maďarštině
budou jen kulisou večerů o dobrém víně
Autor Heron, 03.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí