Řeznice - krysař

Řeznice - krysař

Anotace: Duet z muzikálu Krysař (někdy z mých 19. let)

Madam
Skončeme ten krátký příběh
Bez frází
Ten kdo přišel zase tiše
Odchází
Třebaže by tady s vámi
Zůstal rád

Madam
Nechte pláče to se přece
Nedělá
Usmějte se radši buďte
Veselá
Život umí dávat umí
Však i brát

Pane
Láska přijde zcela tiše
Jako stín
Hned zas promění se v bledě-
Modrý dým
Tak nač čekat když nám
Nikdo nebrání

Pane
Není nikdo kdo po lásce
Netouží
Vy jste ten kdo si mou lásku
Zaslouží
Dřív než rozdělí nás ranní
Svítání

Pane (madam)
Nechtějme si přeci šlapat
Po štěstí
Život přináší nám různá
Rozcestí
Člověk volí kterou cestou
Má se dát

Pane (madam)
Hloupý je kdo svoji šanci
Zahodí
Hřešit z lásky přece nikdy
Neškodí
Tak se nediv až mi řekneš (ti řeknu)
Mám tě rád
Autor Petrik78, 16.05.2005
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí