Na Modré louce

Na Modré louce

Anotace: Na jiném světě, v jiném životě, s jinými lidmi budu končeně tím, čím chci já. Budu moci porovádět to co chci já a budu moci být s lidmi, s kterými chci já.

NA MODRÉ LOUCE

Na Modré louce čas tak pomalu plyne.
Na Modré louce slunce odlétá do krajů teplých.
Na Modré louce budu v dimenzi jiné.
Na Modré louce chci žít ve dnech světlých.

Na Modré louce budu paní.
Na Modré louce budu květinou.
Na Modré louce budu … záleží na ní.
Na Modré louce budu … třeba spanilou?

Na Modré louce budu Tě chtít.
Na Modré louce budu Ti záhadou.
Na Modré louce budu Tě mít.
Na Modré louce budu Ti dobrou náladou.

Na Modré louce budu křičet.
Na Modré louce se budu smát.
Na Modré louce budu syčet.
Na Modré louce si budu hrát.

Na Modré louce budu skákat.
Na Modré louce budu běhat.
Na Modré louce budu plakat.
Na Modré louce budu sténat.

Na Modré louce BUDU
Autor Dark Psyche, 16.05.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí