Lepší už to nebude

Lepší už to nebude

Anotace: ...bohužel...

Jen polehoučku vkládám,
do nedokonalých slov,
pár citů, které mě objímají,
několik řádek a je mi ještě hůř.

Nelíbám tě na tvář pro dobrou noc,
nestojím na barikádě za vlast,
neskládám prokleté básně,
které mě tak trpělivě objímají.

Skrčen v temném koutě,
při zvuku Krysařovi píšťaly,
třesu se a je mi zle,
dívám se ze skály a přemýšlím...
Autor Láďa, 04.09.2007
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi to.

04.09.2007 15:21:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí