Ztracené klíče

Ztracené klíče

Anotace: Báseň napsaná k památce na lyžák. Je založena na skutečné události!!!!!!!!!!!!!!

V pokoji jak po výbuchu,
venku všichni čekají.
Tolik srandy, tolik vzruchu.
Až na ty co hledají.

Klíče nikde, boty zamknuté.
Nikdo na nás nečeká.
Hlavy pod postelí, těla prohnuté.
Úča nervy haleká.

Pár hodin už uplynulo,
družstva už jsou zpátky.
Hadrařství se odhrnulo,
to pro nás byly svátky.

Řvavy smíchu ozývaj se
a taky ,,To mě složí!".
Klíče byly, neptejte se.
Pod Mickyho loží.
Autor Košťák David, 16.05.2005
Přečteno 414x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Veselá,rými přiléhavé..

21.10.2005 13:18:00 | WhiteShadow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí