Kurz

Kurz

Anotace: Tak toto jsem napsala při končení jednoho skautskýho rádcovkého kurzu. No celkem mě to vzalo :-P

Básnička začíná,
rádcovská končí,
lehce se vzpomíná,
těžce se loučí.

Láska v srdcích,
skauting v duši,
někdo poznal,
někdo tuší.

Rádcovská skončila,
zázrak se stal,
lidičky sblížila,
život jde dál.
Autor Želwice, 04.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí