Nekonečná.Neděkujem, nevystupujte.

Nekonečná.Neděkujem, nevystupujte.

Anotace: ...automatické psaní...

Zešedlo ti peří
a z bílý vrány
je šedej plameňák
co hořejí mu křídla...

Tak je strč
do ropný skvrny na moři
ať za to může
rafinérie
a ne
já.

Anebo tam napiš
elektrickej proud
do kolonky Vina...

Neříkej mi Mína...

Už nejsem kočka.
Zkrátili mi drápky, víš?
Bez nich jsem jen parodie na Cats...

Tak pojď...
Opláchnu ropu a pofoukám křídla
nebo aspoň zbytky...

Pod tlapou mám kytky
a dám je na tvůj hrob
co je dneska prostě lehce na nic..

Neblázni.Je středa.Náš vlak má víc stanic.

Nekonečná.Neděkujem, nevystupujte.

ŽIJTE.

ŽIJ!
Autor Ayla, 04.09.2007
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr je nesmrtelné poselství mnoha literákům. Super ;-)

05.09.2007 09:13:00 | G.P.

Originální verše...

04.09.2007 22:35:00 | Bíša

první, co od tebe čtu a hned mi vyráží dech...

04.09.2007 21:28:00 | její alter ego

*zdvizeny palec* neni nad to odvazat se...:D

04.09.2007 21:07:00 | Nias

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí