Mraky

Mraky

Anotace: o tom co se z nás zrcadlí na nebi..prosím o komentáře:)

Miluji modré mraky.
Můžeš mezi nimi počítat čínské draky.

Jsou tam želvy, racci i celá písečná pláž.
ryby, delfíni a všechna zvířata, co znáš.

než celé hodiny uplynou
obrazy se do jiných rozplynou.

Tu zuří oheň, tam se vlní potůček
tam skáče veverka, zvoní zvoneček

Vidím blízko,daleko, nebe se roluje
mraky vidí na svět, řeknou ti, kde všechno je.

Nebe je zrcadlo našeho světa,
kde se vše zrcadlí už dlouhá léta.

Vše má svůj důvod, já nevěřím na náhody.
V těch kouzelných oblacích se zrcadlí naše osudy .

Vidím války, boje a slyším třískání zbraní,
výstřel, střela, zásah, krve protékání.

Ale i to dobré nebe zachytává,
protože nejen špatné i dobré se v životě stává.

Nad bránou švitoří ptáčci a nesou třpytky štěstí,
to se potkaly dvě srdce, co spolu už nesejdou zcestí.

Láska je tam, v nebi zapsána příběhy
však vidí ji jen ti, kdo došáhli na její břehy.

jsou tu nakresleny osudy každého člověka
každý si pro ten svůj ve snu přilétá

zavří oči.. a leť..
Autor Angee Withwings, 04.09.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No musím říct,že to nemá chybu,ale akorát bych místo třískání zbraní napsal řinčení zbraní a místo krve protékání bych dal krve prolévání.Jinak to opravdu nemá chybu a klobouk dolů.

06.07.2009 18:32:00 | Fenrir

Každý tam vidí to svoje, nebo nebe svých bližních...

04.09.2007 22:52:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí