...MARNIVÉ JE SNÍT !

...MARNIVÉ JE SNÍT !

Anotace: °°°°°°

Sbírka: Písně odjinud . . .

Zažehl svíci

Pár kroků k oknu
Se mihotavě šeřilo
Dál byla zase tma

Žádné světlušky

Jen pohádka mihla se za oknem
na křídlech noci

Svět zdánlivě spící
Se s půlnocí překulil na druhý bok
Spoután jak moucha v pavučině
Datových sítí

Zažehl svíci

Mihotavě míjel čas po zdech ložnice
Pantofle,hůlka
na stole sklenice
a navztekaná moucha
rozbzučená

Jak marnivé je snít…

Četl si v knize života
až dočetl poslední list

V tiráži se píše
Nakladatelství SMRT
Autor Těšínský, 05.09.2007
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane Těšínský, mohl byste mi vysvětlit,proč jste se zaregistroval jako ,,lištičky" a proč jste mi psal jako nepřihlášený komentáře v ženském rodě?

13.09.2007 18:18:00 | no

..marnivé snění.. :-)..proč..raději ..
..nerosvítíš ještě jednu svíci..

05.09.2007 17:31:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí