Zvláštní sen

Zvláštní sen

Anotace: Sen se mi v noci zdál, byla jsem na místě kde pod mými krok sníh tál. Šla jsem vpřed pomalým krokem, provázena jen mého srdce tlukotem.

Sen se mi v noci zdál,
byla jsem na místě kde pod mými krok sníh tál.
Šla jsem vpřed pomalým krokem,
provázena jen mého srdce tlukotem.

Bilo tak hlasitě,
a tak nepřetržitě.
Až jsem se bála sama sebe,
najednou jsem pocítila jak ten sníh zebe.

Světlý den přešel v tmavou noc,
cítila jsem její vlády moc.
Všichni usínají plní jistoty,
že jsou chráněni paní temnoty.

Ale já nespím a stále bdím,
ale že i mě ona chrání vím.
Vlastně já ale spím,
či si to jen myslím?

Teď mi svitlo, nebo to bylo znamení?
Ne, to je kruté, z tohoto snu není probzení.
Autor Pferdgirl, 05.09.2007
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí