Noční město III

Noční město III

Anotace: ..............

Noc na město padá,
temnota ho pohlcuje,
dnes vyrážím naposled,
ke klášteru,
kde čarodějnice zpropadená,
objevuje se,

která mě pronásleduje,
ve snech mých,
když se probouzím pak,
studeným potem politý,
při kokrhání kohouta,

promluvit s ní si chci,
proč zrovna já musím,
toto nést na svých bedrech mám,

přicházím pomalu k ní,
kde říká mi,
že na mě čeká již celá staletí,
kdy se objevím opět,

začíná mi vyprávět,
nyní svůj příběh,
o lásce své ztracené...
Autor Vlk v rouše, 05.09.2007
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí