Jeho boj,jeho konec

Jeho boj,jeho konec

Anotace: ...anotace na tohle neexistuje:)

Konec klidu v naší zemi,
konec celé nadvlády,
konec míru mezi všemi,
teď se toho chopme my.

Meč se o štít náhle tříští,
není z toho úniku,
každý padne jako příští,
záchrany nebude tu.

Pláčou ženy,křičí děti,
kdo si tohle zasloužil,
hradby se pomalu bortí,
za vlast život položil.

Za vlast život položil,ten
jemuž všechno patřilo,
jeho život teď byl zkalen,
krví,co se prolilo.
Autor Úsměv sedmnáctky, 05.09.2007
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbila se mi. jemně obruš hrany rýmů a bude perfektní! :)

07.09.2007 20:44:00 | callowsick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí