Skrytá obava

Skrytá obava

Anotace: někdo to tak má

Snad jako od dívky, co je nevyrovnaná.
Snad jak od holky, která na něco čeká.
Třeba od děvky, která je neprodávaná,
Možná od panny, jenž se všeho leká.

Zvláštní se ti zdá?
Nejspíš kus každé té ženštiny v sobě schovává.
Možná jednodušší než odhalit kým vskutku je,
Všem zlým jazykům se přiměřeně vzdaluje.
Autor klaris.mertlice, 05.09.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí