Mrtvá

Mrtvá

Anotace: hmm....nevim nemám ráda Anotace je to zbytečnost....

Nebe mrtvé se zdá.
Tiše začal den.
Osud zkřehlé ruce má
a bouře, bouře je pouhý sen.

Nedýchám, ledové tělo mám.
Našli mě ráno, našli mě v řece.
Ten muž tvrdil, že ho znám.
Tak proč měl tak chladné ruce?

Těžkou hlínou mě zasypali.
Navždy jen tma a strach.
Věnec růží s láskou darovali.
Jaké je to vlastně být jen prach?

Tak tiše začal den.
To ticho můj společník věrný.
Ledové tělo a oči jak len
a můj osud je až krutě zřejmý.

Autor Krista, 06.09.2007
Přečteno 349x
Tipy 5
Poslední tipující: lovelorn, Loveless, WAYWARD, Res!st
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děsivé, ale krásně napsané !!!

13.10.2015 11:54:03 | lovelorn

Brrr

06.09.2007 09:56:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí