Pohádka

Pohádka

Anotace: Pro všechny co na ně věří...otvírám bránu k tajemným dveřím.

Na palouku u lesa
když stříbřila se nebesa,
seděla v tichu krásná diva,
nohy jí skrápěla voda živá.

Omamně voněl houstnoucí les
hvězdy svět halily uvnitř a přes
a líbezný nesl se půlnocí hlas
když elfové písní svou proťali čas.

S vánkem si stromoví šeptalo do noci
prastaré pohádky o snech a o moci,
o časech králů a tajemstvích žen
o bájném Artuši a krásné Gwen.

Jak mávnutím proutku pak vyšlehl jas
když odezněl prostor a vymizel čas.
Pak rytíři na bujných koních zas vyjeli
a Merlin tam ve věži míchal své lektvary.

Jeden snad pro lásku, pro lepší svět,
a druhý tajemný, co vrací čas zpět.
Pak na starý pergamen vtiskl svůj vzkaz,
pro všechny co hledají ztracený hlas...:

Až potemní nebe a zem půjde spát,
vydej se po stopách svých vnitřních rad.
Nalezneš srdce své, překročíš čas
a zázrakem víry zas odkryješ nás...
Autor Isobel, 06.09.2007
Přečteno 432x
Tipy 1
Poslední tipující: Jenda P.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééé to je krásné. MOc se mi to líbí. Je to povedený.

03.10.2007 20:53:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí