Smutek Světa

Smutek Světa

Anotace: žít znamená zemřít...

Smutek jímá mé bolavé srdce.
Slza nářků ukanula Světu.
Jeho hlas už nebude znít Světem sladce.

Své poselství snad předal celé.
Svým hlasem povznášel hudbu.
Svou hudbou povznášel druhé.
Autor Oi Dong, 06.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odešel velikán vysokého C!

06.09.2007 19:33:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí