Středobod světa...

Středobod světa...

Anotace: ...automatické psaní...

Směju se bláznům okolo
a nevnímám
že ten nejmagor
co má prd!l v louži
jsem vlastně já...

Duši souží
rozloha Austrálie na mým zadku
co stala se jen nepatrnou pihou
na obzoru jednoho břehu...

Země na pravoboku!

A stále ve střehu
si říkám:
Nezabíjejte králíky
bolí je to!
Ale stejně
si hlídám
broky u SVÝ prd!le.

Vesele si vrtím svým středobodem světa
kam si každej Čech může nacpat
i tu Austrálii...

Mám už tam sprchu i voleybalovej kurt.

A stejně furt
odmítám
si přiznat
že středobodem světa
nejsou
problémy,
děti,
rodiny,
peníze
ani
láska...

Středobod světa je vážení...

Prd!l. Nice to meet you.
Autor Ayla, 06.09.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to jsem (ne)věděl...

06.09.2007 22:34:00 | Bíša

A já v depresi, že jsem v prd!li a přitom jsem ve středobodě světa.. Jaká čest... =)

06.09.2007 22:11:00 | Blázen? =)

na můj vkus až docela velký výskyt Pr...í... :D... ale zbytek to dovážil... :D

06.09.2007 20:57:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí