Ze srdíčka do srdíčka

Ze srdíčka do srdíčka

Anotace: Pro děti

Sbírka: Říkánky

ZE SRDÍČKA DO SRDÍČKA

Víte, kudy se dá dojít
od srdíčka k srdíčku?
Jenom ten, kdo dobře hledá,
najde svoji cestičku.

Někdy stačí milý úsměv
(jestli můžu poradit),
někdy třeba podat ruku,
jindy slůvkem pohladit.

Srdíčka jsou otevřená,
a tak to i zůstane,
když se s nimi dobře jedná,
když je nikdo nezklame.
Autor cekelina, 17.05.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí