Večerní strašení

Večerní strašení

Anotace: Pro děti

Sbírka: Říkánky

V E Č E R N Í S T R A Š E N Í

Za oknem už je černá tma
a kouká na mě z neznáma.
Určitě tam jsou bubáci
a něco hrozně burácí
a něco mě chce vyděsit.
Maminko, pojď mě utěšit.

Neboj se, zavři očička.
Za oknem byla kočička,
škrábala drápky na římse.
Maminko moje, bojím se.
Neboj už, moje malinká,
hlídá tě přece maminka.
Autor cekelina, 17.05.2005
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí