Pro pocit radosti

Pro pocit radosti

Anotace: :-) věnováno všem co...

*

Pro pocit radosti
------------------

Spálil jsem minulost
a poslal po vodě
sám se sebou gravidní
zrodím se "v pohodě"

Nemám co spravovat,
dobře to shořelo
odplulo po vodě
z mysli mi zmizelo.

Začínám nový list,
voňavou stránku.
Jsem prostě tak jak jsem
s lehkostí vánku.

Nezměním ani Ň..
Už žádné snaž se !
O jedno možná snad,
o to víc smát se..

,
Autor StanK, 07.09.2007
Přečteno 465x
Tipy 3
Poslední tipující: simsa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle bych chtěla umět,poprat se s minulostí,moc hezké

19.09.2007 23:14:00 | laura3

pěkné

07.09.2007 16:30:00 | Vlk v rouše

...jo...bezva náladička..:o)

07.09.2007 10:49:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí