Sny si opatruj

Sny si opatruj

Anotace: :)

Vytvářím si svět před svýma očima,
možná je to v mysli, jenom mlžina.
Chtěl bych se jí dotknout, lehce pohladit,
svůj život s ní protnout v reál prosadit.
Jsou sny co se neplní, jsou sny jen tajné,
někdy sedí na trní a ty je vidíš kalně.
Najdou se i jiné co můžou se i stát,
než tvé tělo zhyne, můžeš s nimi hrát.

Osud rozhazuje kostkou a hraje o tebe,
ty díváš se jen na zem a ne na nebe.
Realita mizí, když si prací zavalen
a sny se stávaj cizí, jsi z nich odstraněn.
Nenech si je vzít, tou beznadějností,
zkus se za ně bít, použij i lsti.

To jediné co máš a nikdy ti neseberou,
jsou tvá přání, tvé sny,
která se rodí a mizí s tebou,
ač život je nejasný.
Autor Ďábel sám, 07.09.2007
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opatrování snů, být zavalen prací, životní a přesné.

21.03.2024 06:19:09 | mkinka

:-)

07.09.2007 23:42:00 | isisleo

Poslední sloka je super!

07.09.2007 13:39:00 | Hesiona-Essylt

Je dobře, že už to všechno víš. Většinou se na to přijde, když už je pozdě bycha honit :-)

07.09.2007 11:38:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí