Vězeň vlastní hlavy

Vězeň vlastní hlavy

Anotace: tak nějak si představuji, když se člověk nemůže dostat ven

Jak vězeň těžkých okovů chce se zbavit
a přestat se obávat,
že chce jeho touhu někdo zabít
a úsměvy z tváře strhávat.

Pronásleduje jej bílé světlo,
to světlo, co do tváře mu vmetlo
-BEZ ŠANCE-Tak proč stále doufáš?
Cožpak jsi, naděje, opravdu tak hloupá?
Že pořád představě své nevěříš?!
Bude to bolet o to víc,
tak zapomeň už!
Vždyť jen sám sobě vodu čeříš
na hrdlo si přikládáš nůž
a nezbyde ti vůbec nic.

Jen slza v hlavě kape na stůl,
vězeň je již prozrazen,
do zad mlátí tvrdá hůl
on jest celý svázán provazem.
Tak je tu konec, příteli,
měl jsi čekat, že to skončí?!
A ti, co to viděli,
nikdy už nepohlédnou do tvých očí.
Autor klaris.mertlice, 07.09.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí