Dokonalá smrt

Dokonalá smrt

Anotace: Jakou jinou smrt může mít dokonalost?

Dokonalá smrt

Prožraná červy klaním se,
k hrobu dokonalosti skláním se
Plivu na náhrobek z černýho kamene,
ten mramor do kolenou zebe mne
Držím v ruce urnu plnou prachu,
prachu plnýho mýho strachu
A zapaluju sirkami smuteční svíce
ať dokonalost nevstane již nikdy více
Do mrazivýho vzduchu prach rozptyluju,
když si smuteční pochod prozpěvuju
Na hrobu dokonalosti mě drtí čas,
zalknul hlas ve mně,zalkne i vás
Autor Lithium garbage, 07.09.2007
Přečteno 493x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí