Jaro

Jaro

Anotace: Jemné nastínění ročního období :)

Je krásné,všechno kvete,
když loukou jen tak si jdete.
Všude kolem,nádherně to voní,
hle,už narodilo se mláďátko koní.
Vlastně je to hříbátko,
co vyroste už zakrátko.

A malé děťátko,
co přinásí jenom čáp,
řvoucí robátko,
probudí se maminka a začne hnedka lát.

Svítí sluníčko,zasadíme kytičky,
aby mohly je opylovat včeličky.
A jak se všichni známe,
dost blbosti máme,
tak žihadlo zajisté dostaneme
a do nemocnice pojedeme.
Autor lju.lju, 17.05.2005
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí