MHD

MHD

Anotace: Co asi tak dělá kdejaký důchodce...

Důchodci běží,
když autobus jim ujíždí,
stíhají to stěží,
ale jsou stále svěží.
Hole jim visí na zádech,
jen co doběhnou,jsou samý vzlyk a vzdech.

Přihrnou se na místo,
a křičí: Vypadni,ty Slávisto!
Mám průkazku důchodce,
studoval jsem v obchodce.

Jen co si sednou,
a nebylo to jednou,
rozhodí si tašky,
že musí nakupovat flašky.
A žďibíček špeku,
jinak se pak nehnou z fleku.

Nakupovat do supermárketů,
chodí už na osmou,
když studenti jezdí z internátů,
malou přeplněnou sockou...
Autor lju.lju, 17.05.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí