Bude ze mě starej pán, co nemá nic

Bude ze mě starej pán, co nemá nic

Anotace: a pořídím si kočku. nebo možná psa. pokud bude chytrej a nebude mu smrdět z huby

Ptáci vysedávají na stromech
Nemají co dělat
Půjdu do levné restaurace
A dám si smažák s hranolkama
A víno
Potom posekám trávník před domem
A oni mi k tomu budou zpívat
Najednou se zastavím
A půl hodiny budu pozorovat jeden kámen
A myslet na ni
Přitáhnu si šňůru
Omotám si jí na rameno
A zvuk motoru opět přehluší moje myšlenky
Pořád se už budu dívat smutně
Ještě víc si ze mě budou dělat legraci
Že nemluvím
A že sem flegmouš
Po večerech
Budou kočky řvát jak krávy
Ale já už nevstanu
Abych se podíval, koho zabíjí
Když někdo řekne
Pojď, pudem se opít
Půjdu
Když někdo řekne
Pojď, zahrajem si fotbal
Půjdu
Když někdo řekne
Pomůžeš mi s tím?
Pomůžu
Budu se koupat každej den
A pořídím si semišovej župan
A asi začnu kouřit
Abych vypadal, že se vyznám
Nechám si narůst knírek
A možná někdy
Se půjdu podívat na most
Na vlaky
Autor Jan Simon, 17.05.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přibližně po roce pořád to samé, profňukal jsem se do spousty básniček a povídek, vypil hektolitry piva a vína, přečet tolik knih, prorozumoval tolik nocí a pořád to samé. Ona už je dlouho šťastně zadaná, vypadá to vážně, mno a já jsem vosk a sám si potichu dohořívám

10.04.2008 16:25:00 | Jan Simon

kdy to bylo? 17.5.2005. teď je 15.6.2007. dělám čistku a mažu ty největší kraviny. něco tu ještě nechám, abych to mohl smazat později. tuhle tu zrovna ještě nechám, protože jsem na tom úplně stejně, jak tehdy.
tak nashle za další dva roky

15.06.2007 10:50:00 | Jan Simon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí