neopětovaná láska??

neopětovaná láska??

Anotace: nevím,co říct...čtěte třeba pochopíte!

stojím a koukám..
no tak kde jsi??
slzy polykám..
Miluješ mě??
zase se ptám..
vím, odpovědi se nedočkám!
proč se mnou jsi??
proč, proč, proč??
uber plyn a volat stoč..
já jsem tady, stůj!
spomal a buď jen můj!
jsem zoufalá..
jedovatě troufalá..
láskou spoutaná..

vlastně s tebou nešťastná ...
Autor Lucasek, 08.09.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí