Přísahej jako já!

Přísahej jako já!

Anotace: Hlídání má své kouzlo...

Čistá radost
ozývá se z pokoje
kam smí jen štěstí
nezjistíme nikdy
co je smutek…

Andělíčci se dívají
přes okenní tabulku
kde někdo maloval
svým dechem
a svou zvídavostí
strach o nás mívají…

Řekni
ať se nebojí…

Dnes poslušnost
dovnitř nesmí
dnes si hrajeme
všichni na čertíky…

Čas se tu nevleče
packy dáme
spolu dohromady
a tajemství nikdy
od nás neuteče…

Přísahej teto
na kočičí svědomí
přece si ještě
nemohla zapomenout
být jako já
nejde to…

Každý jsme jiný
v srdci však stejný
a propast věku
dnes tu není…

Ale stejně Dádo
za nás se přísahalo
na holej pupek…

A ztiš se trošku
nebo vzbudíš
svou sestřičku
pár let ještě
bude trvat
než tu s námi bude
takhle řádit
víš…

Chviličku
v životě mámy
a věčnost
ve Tvém…
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Strašně moc se zlepšuješ, snad mi to půjde brzy jako Tobě!!!

10.09.2007 06:44:00 | Werushe

Báseň o lidství...

08.09.2007 16:18:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí