Podzimní pohled

Podzimní pohled

Anotace: Pohled z pohledu v okně

Sametové štěstí,
ležící v kopě prachu,
očí dětí
plné strachu.

Oka-mžik života k odhodlání,
s dívkou k pohledání,
jak říci slova výstižná.

Ráno přijde jiné,
plné dalších štěstí,
čekajících na náměstí.

Seděli na náměstí,
uprostřed všedního ruchu,
kde kapky deště padaly,
z velkého tmavého mraku.

Seděli a čekali na jejich štěstí,
čekajíce stárli na náměstí...
Autor A.N.D.Y., 08.09.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mmm, je to asi na více čtení, ale pěkné=)

08.09.2007 17:28:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí