Smrtokrásná

Smrtokrásná

Anotace: Pro život...

V prosklené noci
V oživlé moci
Na hraně snění
V bílém zatmění
Pod kuropěním starosti
za podpory něžnosti
Na hrobu vášně
zní to tak zvláštně
Poletím díky květu
do vzdáleného světu
Nechte mě tam jít
Já nechci tady žít!
Autor Sebastian_13, 17.05.2005
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí