Žij svůj život

Žij svůj život

Anotace: Rady do života:o)

V životě si zvol správnou cestu
Ať jednou neskáčeš z mostu
Co je vlastně správné a co snadné
Poznáš brzy, zda žít je marné

Můžeš si věřit, čemu chceš
Lžím ani pravdě se nevyhneš
Buď férový, ale střídej barvy
Přežiješ, máš-li silné nervy

Chybám se nikdo nevyhne
Každý jich spoustu udělat stihne
Však poučuj se z nich a věř
Že osudu vládne lítá zvěř

Nenech sebou vláčet v bahně
Buď svůj a nes hlavu hrdě
Stůj si za svým, neustupuj
A s úsměvem životem propluj
Autor Nikytu, 08.09.2007
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tak :-)))

17.09.2007 09:47:00 | vandule

Tohle jsem už někde četl, nikoliv však veršované.

09.09.2007 10:04:00 | jehlaspichlas

Úsměv mít a svůj být...

08.09.2007 19:34:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí