Pro politiky

Pro politiky

Anotace: Nemám je rád

Sektáři připíjejí sektem,
sekáči v sekáči kupují beranici,
pasáček prasat rád by VW Passat,
tam někdo hlásí se anebo hajluje?
A vy tu tlacháte, kdo vám co cáluje.
A vůbec nechte si své kecy za nehtem,
silné jak půl lejna na silnici,
nemocní mocí slov násilníci.

Posíláte nám poslanecké plky,
předpisy, poučky pro dlouhé krky,
nikdo je nechápe ani vy sami,
radši se vraťte ke strukům své mámy.
Zákony od koní byly by lepší,
chrápání v lavicích, občasné hepčííí.

To dole v dole je kašlání více,
my na vás kašlem, i na zemi sice,
nikdo tu nechce volem být,
zas už jste kýmsi zvolení.
Autor Taog, 08.09.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..celá zem hraje divadlo..
..herci bez scénáře..
..hrají v hledišti..
..čím tvrdší slova..
..tím větší smích..na jevišti..
..podivná hra..
..cit vyhnaný hrubostí..
..a ostatní?..před začátkem konce..
..usínáme v maskérně..

10.09.2007 22:02:00 | isisleo

a kdo by je měl...

09.09.2007 00:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí