Neberte mi ji, nechte ji být

Neberte mi ji, nechte ji být

Anotace: (věnováno)

..

Prosím
vždy, když válím sudy jen tak pro zábavu
Tohle je má..
přepychová jachta
a vyplouvá..
každou lichou smutnou noc

vždy, když spermatem zaplním
všechny díry v ementálu

Rádi blafujeme ve hře s gilotinou
že ano?
Ale na vás, slečno..
ani na vás..
ani na vás..
ani na vás..
mé oči nikdy nespočinou

a i když vím
že celý život obepluju se slepeckou holí
..je mi to jedno
na dně dózy
s pepřem a solí
budu doopravdy šťastný

Neberte mi příšerku
sedící v jedné z tmavých síní
Prosím
Nechte ji být
ať vidí, že jste po tmě krásní

ale ne jiní

..
Autor Trapné děťátko, 08.09.2007
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá shnilá emotivní příšera
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm... tak to je teda něco!

13.09.2007 13:40:00 | gallatea

Potmě je někdy vidět líp.
Líbí.

09.09.2007 19:29:00 | lidus

dobrá ;)

09.09.2007 13:46:00 | black.heart

je jiná než tvoje ostatní, ale stejně skvělá

09.09.2007 10:48:00 | Rozárenka

zvláštní, vcelku celá líbí a ten konec se mi líbí hodně moc nejvíc

09.09.2007 08:34:00 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí