Plané řeči

Plané řeči

Anotace: jen tak ...

Jen plané řeči do větru
pronáším uprostřed noci,
ty vedle sedíš bez svetru,
jak Sysifos bez pomoci.

Co když ty řeči chytí,
ten co obsah nepochopí?
Ty jistě budeš žíti,
když jiná se jich chopí.

Poloprázdná sklenička,
se znovu vínem plní
a já ti šeptám slovíčka,
co do konce prstů brní.

Jen škoda, že sedím sám
v té noci pod hvězdami,
možná, že slova povídám,
všem dívkám, jež jsou samy.
Autor Obyčejný básník, 09.09.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některý obraty jsou dobrý...a ten závěr ten je výbornej.

02.10.2007 19:31:00 | Haňa,dívka do nepohody

krásná , která působí nenuceně - Jsem čtenářem, ne kritikem.
*

09.09.2007 00:36:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí