Budoucnost nad námi

Budoucnost nad námi

Anotace: Nevím, jestli jsem to správně zařadila a pojmenovala, každopádně, píšu to.. mu:-)

Tak jako hvězdy
tvoří tajemno
tak moje srdce
skrývá záhadno

Tak jako spadne hvězda
když to zrovna nečekáš
tak jsem uvnitř nerozhodná
svou nalehavostí mě děsíš...

Chtěla bych si přát
při možnosti toho osudu..
/že hvězda spadla dolů k nám
..kam se však poděla, to zkoumat
radši nebudu/
Ať chrání mě bůh
při té vůli
setkat se s tebou tváří v tvář
ať netrápím se kvůli
tomu že nemáš svatozář..

Bude to porvé, nezkaz to..
Autor Thesssinka, 09.09.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí