Snění

Snění

Anotace: něco ze staršího repertoáru:)...tak sněte. A ať ve snu v sladkou náruč doběhnete:)

Oči hmouří se a padaj únavou
a zbytky světla v noční stíny uplavou.
Pak duše spící, snovou krajinou
spěchá za svou láskou, láskou jedinou.

Její náruč se mi před očima zračí
a můj dech na to tempo sotva stačí.
Avšak zrychluji, chci už s ní být,
pohladit jí a na čelo políbit.

S ní má duše štěstím zpívá,
její blízkost teplo skrývá.
Teplo lásky medové,
co ničí strasti ledové.

Ve svitu hvězd, který má tu moc,
že po dni přijde tichá noc.
Duše spící, snovou krajinou
spěchá za Tebou, za láskou mojí jedinou.
Autor DodgerKT, 17.05.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí