A,neA

A,neA

Anotace: Líza blinkala,měla horečku a šla domů

Sbírka: Nové spisy Roberta Mrášnivora část prvodruhá

Avízo neavízo
Bílá nebílá
Cejchy necejchy
Dana neDana
Elekřina neelekřina
Filajky nefilajky
Goule negoule
Hnáno nehnáno

Idea neidea
Jazyk nejazyk
Kytlice neKytlice
Love nelove
Mazání nemazání
Náhle nenáhle
Oxygen neoxygen
Parašutista neparašutista

Qazimetr neqazimetr
Rádlo nerádlo
Sasanka nesasanka
Tvarožín netvarožín
Uhlíky neuhlíky
Věchet nevěchet
Wolfram newolfram
Xena neXena

Ymka neymka
Zrůda nezrůda
Autor Mrášnivor, 09.09.2007
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí