Pro ně...

Pro ně...

Anotace: Psané s myšlenkami na mé zamilovanosti...

Dny se často v noci mění,
Proto se tak na nás smějí,
Ty němé tváře v dáli,
Už někdy dříve se nám zdály.

Smutné úsměvy
A jen přetvářky.
To neznají ti,
jenž jsou šťastni.

Kde uvidíš tu zář
A jen němou tvář?
Když podíváš se v dál,
Tam, kde dlouho stál.

Jak ráda bys viděla zas,
Jak pomalu plyne čas.
Proč, když jsme spolu,
Nezpomalí ani na sekundu?

Chci být s Tebou,
I když chci být sama.
Buď se mnou,
I když budeš sama.
Buď tady,
Ale zůstaň tam…
Autor Ali..., 09.09.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí