Víš...

Víš...

Anotace: Jen další slátanina...

Lidé jež v nás probouzejí naději,
Když nevydrží, my skončíme na kraji.
Tys to malé světýlko rozsvítila,
Ale dlouho ho tam neudržela.

Já jako obvykle,
Nevěřila ničemu,
I když tak nezvykle,
Bylo to k něčemu.

Po pár snech bez duše,
Toulám se tu tiše.
Po pár dnech beze snů,
Tak lehce neusnu.

Vzpomeň si na krátko,
Na tamto děvčátko.
Se smutným pohledem,
A mizivým úsměvem.
Autor Ali..., 09.09.2007
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Neprodejná známka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nic ve zlém, prosím
:-))

10.09.2007 16:40:00 | jasix

Docela pěkný - máš co říct, ale chce to zapracovat na formě.

Melodie je dost rozházená, zkus to nějak uhladit.

Pak už určitě do anotace nenapíšeš "slátanina"

10.09.2007 16:39:00 | jasix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí