K čemu jšou reality šou

K čemu jšou reality šou

Anotace: aj ja ja jaj

K čemu jsou nám vyvolení
možná všude vyholení
zarostlí či tetovaní
na ty kašlem dámy páni

ztráta času každé chvíle
trávené v té jejich vile
jen bulvár má o čem psáti
v jednom kuse vnucovati

zvláště mladým způsob žití
bez schopnosti si ověřiti
zdali o to někdo stojí
srovnávání to se bojí

reklama ta pytel trhá
prostředky se marně mrhá
kdo má zdravý rozum v hlavě
usměje se showívavě

vnímá jiné reality
zvlášť ty bez show jež jsou skryty
jež skutečný význam mají
vše ostatní je na okraji
Autor Heron, 09.09.2007
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Trochu kosmetiky, ale myšlenka přesná...

10.09.2007 08:24:00 | zzlatý

obsah dobrý, ale forma místy nevychází(hlavně závěr na mě působí krkolomě)...ještě nechat chvilku zrát a bude super :)

10.09.2007 07:35:00 | jasix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí