Malé slůňátko

Malé slůňátko

Anotace: ...jedna starší, snad roztomilá...(10/2003)

Jsi mé malé slůňátko
jsi moje jediná,
jsi mé krásné poupátko
jsi moje rodina.

Jsi mé sladké lízátko
jsi moje jediná,
jsi mé malé děťátko
jsi moje krajina.

Jsi můj sladký koláček
jsi moje jediná,
jsi můj jemný sosáček
jsi moje laguna.

Jsi můj světlý domeček
jsi moje jediná,
jsi můj pevný stromeček
jsi moje vteřina.

Jsi má vonná fialka
jsi moje jediná,
jsi má víla Amálka
jsi moje hodina.

Ty jsi mi zkrátka vším
jsi moje jediná jediná,
jsi mým láskyplným zátiším
s tebou vše končí, nové začíná.
Autor zaba.zuzla, 17.05.2005
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí