S hrdostí sebevraha

S hrdostí sebevraha

Anotace: /a pak, s hlavou zdviženou, odletím/

ve stopách, v kterejch už jednou sešla jsem z cesty
s hrdostí sebevraha
a s obvázaným srdcem na dlani
vykřičím, co ve mně ještě zbylo
a pak, s hlavou zdviženou,
-odletím-
…po vlnách moří…
…pro slzy Měsíce…
…nad vaše hlavy…

a nikomu nedám poslední sbohem

od hvězd vím, že lepší je žít o něco výš,
protože
tam budeme aspoň všichni stejní

***
Autor MishaX, 09.09.2007
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: SadLily
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tam jsou si všichni rovni

25.10.2007 11:39:00 | SadLily

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí